Onze projecten
Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd.
Uw bestelling afhalen
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld
  • Oss
  • Meer (België)
Bezoek ons Experience Center
Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Altijd al benieuwd geweest hoe een kapschuur in jouw tuin zou staan? Of overweeg je het om een nieuwe loungeset aan te schaffen, maar twijfel je of hij bij de rest van de inrichting staat? Ontdek nu direct via onze applicatie hoe ons assortiment eruitziet in jouw tuin! 

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN 

Bekijk het assortiment

Alle producten op een rijtje, overzichtelijk en compleet. Ontdek alle categorieën en laat je verrassen door de diversiteit van onze producten. 

Ontdek de productspecificaties

Klik gemakkelijk en snel op een specifiek product om meer te kunnen lezen over wellicht jouw toekomstige blokhut, picknicktafel of speeltoestel! 

Plaats producten in je eigen tuin

Denk je de ideale kapschuur gevonden te hebben, maar twijfel je of het wel past bij de stijl van je huis? Klik een product aan en plaats deze snel en gemakkelijk in je eigen tuin! Dit geeft een realistisch beeld en op deze manier kun jij op een speelse manier de mogelijkheden testen. 

Bestel direct online

Als je iets hebt gevonden dat aan je wensen voldoet, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk écht in je tuin komt te staan. Dit kunnen wij voor jou realiseren! Plaats gemakkelijk de gewenste producten in de winkelmand en doorloop online het bestelproces. Op deze manier kan jij snel aan de slag en genieten van je nieuwe aanwinst(en)!