Klantenservice

Bezorgen

Wij brengen je bestelling graag bij je thuis! Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Terug naar Klantenservice
hello banner background image

In het kort

Bezorgkosten

In je winkelmand worden de verzendkosten van je order weergegeven. De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product en de totale orderwaarde.

Bekijk de bezorgkosten ›

Levertijd

De meeste producten hebben een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. De levertijd van de producten is in werkdagen en wordt aangegeven op de productpagina.

Meer over de levertijd ›

Bezorgafspraak

Wanneer het levertijdstip bekend is (1 of 2 werkdagen voor bezorging), neemt het vervoersbedrijf contact op om een bezorgafspraak met je te maken. 

Meer over bezorging ›

Bezorging

Kleine en medium producten worden met de pakketpost verzonden. Grote producten en grote bestellingen  worden verzonden via een vrachtwagen (met heftruck).  

Bereid je voor op transport ›
Play Video

Dit zijn onze
Levertijden

De levertijd is in werkdagen en weken. De levertijd wordt aangegeven op de productpagina. De meeste producten hebben een levertijd van 1 tot 4 of 1 tot 8 werkdagen.  

Bestel je meerdere producten? Houd rekening met de tijdsindicatie van het product met de langste levertijd.

Deellevering

Soms worden de kleine en medium producten van je bestelling alvast via de pakketpost geleverd. Grote bestellingen kunnen eventueel ook in meerdere delen geleverd worden. 

‘Binnen 4 werkdagen in huis’
Vaste dagen per postcode

De bestellingen waarvan alle producten bovenstaande tijdsindicatie hebben, worden op vaste dagen per postcode geleverd. Bekijk op de kaart hiernaast op welke dag wij in jouw regio bezorgen. Let op! Controleer goed of al jouw bestelde producten de levertijd “Binnen 4 dagen in huis” hebben. Anders wordt uitgegaan van de langste levertijd.

België

  • Voor vrijdag besteld, volgende week in huis.

Nederland

  • Voor vrijdag 12:00 uur besteld, woensdag in huis.
  • Voor vrijdag 12:00 uur besteld, donderdag of vrijdag in huis
  • Voor maandag 12:00 uur besteld, donderdag in huis.
  • Voor dinsdag 12:00 besteld, vrijdag in huis.
  • Voor woensdag 12:00 uur besteld, maandag in huis.
  • Voor woensdag 15:00 uur besteld, dinsdag in huis.

Overige levertijden
Op afspraak

Voor bestellingen met producten die andere levertijden hebben, geldt dat de vervoerder 1 of 2 dagen voor levering contact opneemt over het bezorgmoment. Eerder is dit helaas niet bekend.

Benieuwd wanneer uw bestelling geleverd wordt? 

Wij leveren bij u op afspraak in samenwerking met ons transport bedrijf. Het transport bedrijf maakt met u een afspraak voor de levering

Bestrating (Behalve betonpoeren en opsluitbanden)
Bestratingsmaterialen worden rechtstreeks vanaf de leverancier geleverd. Doorgaans is dit binnen 7 werkdagen. ( Combinatie orders van hout en stenen hebben een toeslag van 75 euro. )

Bestelt u hout in combinatie met bestratingsmaterialen? Dan wordt de bestelling naar verwachting in twee delen bij u geleverd.  De levertijd is altijd snelle wanneer u 2 orders plaats. 1 voor stenen en 1 voor uw bestelling hout en overige producten. 

Buitenverblijven
Wij hebben een aantal producten in deze categorie direct beschikbaar. Echter, de producten in deze categorie worden vaak speciaal voor u geproduceerd en hebben daardoor een langere levertijd. Dit staat aangegeven bij de betreffende producten.

De vervoerder maakt een afspraak met u voor de levering.

Rembours leveringen kunnen vertraging oplopen omdat niet alle vervoerders contant of pin accepteren.  

Dit zijn onze
Bezorgkosten