Buitengewoon genieten

Ontdek NuBuiten

Dé verkoopspecialist op het gebied van douglashout, hardhout, tuinhout, en andere houtproducten. Daarnaast leveren wij speeltoestellen, buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en alle overige producten voor uw tuin!

hello banner background image
block background
Kom langs in het Experience Center

Meer dan 10.000m2 waar je alle producten kunt bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.


Ma. t/m Vr. 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 15:00

Zon- en feestdagen Gesloten


Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

block background
NuBuiten gaat voor buitengewoon genieten

Van tuinhout, douglashout en hardhout tot maatwerk buitenverblijven, schuttingen, sierbestrating en zandbakken. NuBuiten biedt u een compleet assortiment met meer dan 7.500 producten! Altijd scherp geprijsd. Altijd snel geleverd. En altijd gericht om 'buitengewoon genieten' mogelijk te maken voor onze klanten.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen! Kom ook eens ons nieuwe assortiment sierbestrating bezichtigen op ons showterrein.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen!

Assortiment met meer dan

7.500 producten

Van tuinhout, douglashout en hardhout tot maatwerk buitenverblijven, schuttingen, sierbestrating en zandbakken. NuBuiten biedt u een compleet assortiment met meer dan 7.500 producten! Altijd scherp geprijsd. Altijd snel geleverd. En altijd gericht om ‘buitengewoon genieten’ mogelijk te maken voor onze klanten.

Keurmerken

We vinden het belangrijk dat onze producten voldoen aan de belangrijkste hout-keurmerken van Europa.