Het Experience center

Het NuBuiten Experience Center aan Giessenzoom 15 in Hardinxveld-Giessendam is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen. Het Experience Center omvat onze winkel en showroom waar u meer dan welkom bent voor advies, inspiratie en het afhalen van producten!

Kom langs bij NuBuiten en doe inspiratie op voor uw tuin!.

Showmodellen

Kom langs in ons Experience Center! Voor een complete tuininvulling bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel buitenverblijven, speeltoestellen, schuttingen, sierbestrating, vlonderplanken, picknicktafels en overige tuinproducten.

Daarnaast voeren we een groot assortiment douglashout, tuinhout, hardhout, deuren, ramen en bevestigings-middelen t.b.v. blokhutten en buitenverblijven.

Neem contact op met één van onze medewerkers wanneer u vragen heeft over ons assortiment.

03 808 14 79

Of mail naar : info@nubuiten.be

Meer...

Specialistisch advies

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van NuBuiten aanwezig om u te adviseren omtrent uw eventuele aankopen. De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, als ook de diverse mogelijkheden op het gebied van maatwerk oplossingen is altijd up-to-date.

Wij plaatsen projecten in heel Nederland. Neem eens een kijkje.

Inspirerende projecten

Doe uw inspiratie op en neem een kijkje in onze projecten. We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten, buitenverblijven en speeltoestellen. Wilt u zelf een project laten plaatsten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor het opvragen van een vrijblijvende offerte.

Bekijk via pinterest Projecten

NuBuiten

Giessenzoom 15
3371 GJ Hardinxveld

Openingstijden

Ma - vr : 08.00 - 17.00
Za : 08.30 - 15.00