Ontdek NuBuiten

Experience NuBuiten

"Buitengewoon Genieten" met onze producten én het kundige advies van onze specialisten. Kom langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, dè plek voor advies en inspiratie op het gebied van buitenleven en buitenspelen!

Terug naar Ontdek NuBuiten
hello banner background image
block background
10.000 m² aan inspiratie

In ons Experience Center van meer dan 10.000m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.


Ma. t/m Vr. 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag 09:00 - 15:00

Zon- en feestdagen Gesloten


Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

block background
Specialistisch advies

In het Experience Center zijn altijd medewerkers van NuBuiten aanwezig om je te adviseren omtrent je eventuele aankopen.

De deskundigheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel, en de kennis van de producten, als ook de diverse mogelijkheden op het gebied van maatwerk oplossingen is altijd up-to-date.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen!

Play Video

Een greep uit de showmodellen

We tonen je graag de nieuwste producten, vertellen u meer over onze houtsoorten of helpen u bij het kiezen van een geschikte schutting. Proef sfeer en bekijk op locatie onze buitenverblijven, schuttingen, sierbestrating, vlonderplanken, picknicktafels en overige tuinproducten. Daarnaast voeren we een groot assortiment douglashout, tuinhout, hardhout, deuren, ramen en bevestigingsmiddelen t.b.v. blokhutten en buitenverblijven.

Advies

Neem ook gerust contact op met één van onze medewerkers wanneer u vragen heeft over ons assortiment.

085 888 3720

info@nubuiten.nl

Hier vind je ons ook