Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Door onze partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving.

Lees meer >

Bij NuBuiten hebben we plek gemaakt voor de Houtnijverij. Een initiatief van Syndion waar mensen met een beperking prachtige houten producten maken.

Lees meer >

Het varende ziekenhuis voor de allerarmsten. Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die sinds 1978 kansarme mensen in de allerarmste ontwikkelingslanden voorziet van gratis medische zorg en ontwikkelingsprojecten.

Lees meer >

Een aantal medewerkers van NuBuiten is betrokken bij de korfbalvereniging van Beneden-Hardinxveld. Natuurlijk sponsoren wij een team!

Lees meer >

Als kinderen de kans krijgen, is de cirkel van armoede te doorbreken. Compassion doet dat door 4 programma’s: Kindsponsoring, het Child Survival Program, het Leadership Development Program, en aanvullende fondsen.

Lees meer >

Doen Delen Duinkerke bestaat uit een groep vrijwilligers, verspreid over heel Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat er wekelijks voedsel en kleding naar vluchtelingenkamp Duinkerke gaat.

Lees meer >