Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Folie

Maak jouw project water- en winddicht en geef het extra bescherming! Bij NuBuiten bieden wij verschillende folies aan in ons assortiment, welke een must zijn bij het plaatsen van jouw project. De folie is zowel beschikbaar voor de warme als de koude kant, als voor het dak. Welke soorten er zijn en voor welke functie/zijde dit gebruikt dient te worden, leggen wij je graag verder uit.

Folie  

Maak jouw project water en wind dicht en geef het extra bescherming! Bij NuBuiten bieden wij verschillende folies in ons assortiment welke een must zijn bij het plaatsen van jouw project. De folie is zowel beschikbaar voor de warme als de koude kant als voor het dak. Welke soorten er zijn en voor welke functie/zijde dit gebruikt dient te woorden leggen we je graag zo verder uit.

Warme en koude kant 

De ene folie is de andere niet en hier heb je dan ook te maken met 2 verschillende kanten bij een constructie. Het is simpeler dan het lijkt, staat er bij het product: warme kant dan gebruik je dit voor de binnenzijde en staat er gebruik dit product voor de koude kant dan wordt hiermee de buitenzijde bedoeld. 

Soorten folies  

Bij NuBuiten verkopen wij verschillende soorten folies welke elk een andere functie zullen hebben.  

De mogelijkheden bestaan uit folie voor het dak onder dakpanplaten of aan de gevel aan de binnenkant voor de wind en waterdichtheid. 

Nieuwsgierig welke folie voor welk project welke folie geschikt is lees dan zeker even de informatie die bij het product staat vermeld. 

De volgende folies zijn het meest voorkomend en we geven je graag gelijk een tip mee welke overlap er gebruikt dient te worden: 

Dampdoorlatende folie 125G(buiten) – overlap van 150 mm 

Dampdoorlatende folie 125S(binnen) – overlap van 100 mm 

Damp-open folie(polytex en Miotex buitenfolie) – overlap van 150-200 mm 

Wij zijn groot fan van deze folies door de sterkte en weersbestendigheid binnen-folie zal bestand zijn tot -20 en bij buiten tot wel -40 waar we in de Benelux eigenlijk nooit overheen zullen gaan. 

Vraag advies aan NuBuiten  

Weet je niet helemaal zeker of de folies wel geschikt zijn voor jouw project of win je graag eerst nog advies in? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice! 

miofol dampdoorlatende folie nubuiten aquaplan dpc waterkeringsfolie damp open folie miotex dak