Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Zweeds rabat

Topkwaliteit Zweeds Rabat nodig voor uw schuur, huis of schutting? NuBuiten.nl is gespecialiseerd in hoogwaardig Zweeds rabat, en levert direct uit voorraad; gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!

Filter op breedte:

Douglas Zweeds rabat

Topkwaliteit Zweeds Rabat nodig voor uw schuur, huis of schutting? NuBuiten.nl is gespecialiseerd in hoogwaardig Zweeds rabat, en levert direct uit voorraad; gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!

Douglas is een prachtig Scandinavische houtsoort die goed te gebruiken is voor binnen- en buitengebruik. De planken uit deze collectie hebben een mooi lichtbruin, donker teakhout dat in iedere kamer tot zijn recht komt. Zweeds rabat is een potdekselplank die een sponning (uitsparing) heeft waardoor ze gemakkelijk in en over elkaar vallen. Je krijgt dus een strakker effect. Het voordeel van deze soort potdekselplanken is dat het hout ruimte heeft om in de hoogte te werken, maar je toch geen spleten zult zien. Dit soort plank is bij ons verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes.

Douglas Zweeds rabat kopen

Bestel online douglas potdekselplanken voor jouw nieuwste project. Vrijwel al ons douglashout is direct online te bestellen en kun je soms al binnen 72 uur beginnen aan je klus. Liever je bestelling afhalen bij één van onze afhaallocatie’s door het hele land? Dat kan ook, bekijk naar de mogelijkheden voor afhalen of neem contact op met onze klantenservice om een afhaalmoment af te spreken.

Douglas hout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw Douglas hout online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het douglashout razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wilt u het douglashout liever afhalen? Dan kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment douglashout.

Zweeds rabat bij NuBuiten  Zweeds Rabat  Zweeds rabat voor de tuin