Adviesgesprek in de showroom

Hoe plan ik een gesprek?

1. Oriënteer op de site

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het voor onze adviseurs goed om enkele voorbereiding te treffen. Verzamel dus eerst je wensen en vermeld deze in de Afspraakplanner!

2. Maak een afspraak

Maak op de website een afspraak via de Afspraakplanner. Kies eerst de categorie waarbinnen het gewenste advies valt en plan daarna een datum en tijd in. Je ontvangt een bevestiging via e-mail. 

Afspraakplanner

3. Plan je route

Onze showroom bevindt zich in het centraal gelegen Hardinxveld-Giessendam. Ons terrein is slechts 2 minuten van de A15 verwijderd en daarmee eenvoudig te bereiken!

Plan met Google Maps

4. Laat je adviseren

Start met het realiseren van al jouw wensen! Maak gebruik van de kennis van onze specialisten en laat je goed informeren over alle mogelijkheden. Breng jouw tuin tot de ultieme ‘Buitengewoon genieten‘-ervaring!

Direct contact met een specialist 

085 888 3720 (keuze 3)

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00

Videobellen met specialist

Onze showroom in Hardinxveld-Giessendam is helaas gesloten in verband met de lockdown tot 14 januari 2022. Toch is het mogelijk om te (video)bellen met een van onze specialisten! Maak een afspraak met de afspraakplanner. Je krijgt een e-mail met een link om het gesprek te starten.