Adviesgesprek in de showroom

Hoe plan ik een gesprek?

Je bent van harte welkom in ons Experience Center om inspiratie op te doen!
Wil je graag advies ontvangen van onze specialisten? Maak dan een afspraak en één van onze specialisten helpt je graag verder.

1. Oriënteer op de site

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het voor onze adviseurs goed om enkele voorbereiding te treffen. Verzamel dus eerst je wensen en vermeld deze in de Afspraakplanner!

Tip! Bekijk onderaan deze pagina de Westwood brochure voor inspiratie.

2. Maak een afspraak

Maak op de website een afspraak via de Afspraakplanner. Kies eerst de categorie waarbinnen het gewenste advies valt en plan daarna een datum en tijd in. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Let op: om ervoor te zorgen dat we je optimaal van dienst kunnen zijn en eventuele teleurstellingen te voorkomen, adviseren we je om van te voren een afspraak te maken. Op die manier kunnen we je verzekeren dat één van onze specialisten voldoende tijd heeft om samen met jou de ideale buitenruimte samen te stellen.

Afspraakplanner

3. Plan je route

Onze showroom bevindt zich in het centraal gelegen Hardinxveld-Giessendam. Ons terrein is slechts 2 minuten van de A15 verwijderd en daarmee eenvoudig te bereiken!

Plan met Google Maps

4. Laat je adviseren

 Tijdens het adviesgesprek kun je verwachten dat onze ervaren specialisten al jouw vragen beantwoorden, je voorzien van deskundig advies en je begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. We zullen luisteren naar jouw behoeften en wensen en je een goed beeld geven van hoe jouw buitenruimte eruit zal komen te zien. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je dromen werkelijkheid te laten worden! 

Direct contact met een specialist 

085 888 3720 (keuze 3)

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00

Videobellen met specialist

Onze showroom in Hardinxveld-Giessendam is helaas gesloten in verband met de lockdown tot 14 januari 2022. Toch is het mogelijk om te (video)bellen met een van onze specialisten! Maak een afspraak met de afspraakplanner. Je krijgt een e-mail met een link om het gesprek te starten. 

Bekijk de Westwood brochure

In de Westwood brochure vind je volop inspiratie voor jouw droomtuin, met topkwaliteit producten.