thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
OUD_Westwood | Overkapping Modern | 680 x 400 cm | C4
SKU nummers: WWOVMO680400C4

Geniet van het buitenleven onder uw eigen Douglas overkapping! De overkapping biedt een beschutte plek in uw tuin, waar u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

 

Douglas overkapping Modern 680 x 400 cm

Douglas overkapping Modern heeft een breedte van 680 cm en een diepte van 400 cm. De nokhoogte is 260 cm en de doorloophoogte is 235 cm. De Douglas overkapping kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde staanders, balken en het dakbeschot.

 

Constructie

Het buitenverblijf is vervaardigd van gedroogd en geschaafd Lariks/Douglas waardoor het buitenverblijf onbehandeld een minimale levensduur heeft van circa 15 jaar. Lariks/Douglas heeft daarnaast door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. Om de Douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het Douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

 

Opties

❶ Dakbedekking

EPDM dakbedekking is hoogwaardig synthetisch rubber met een levensverwachting van circa 50 jaar. Deze set wordt inclusief de benodigde lijm en een dakdoorvoer.

❷ Daktrim

Een daktrim wordt gebruikt om de EPDM dakbedekking af te werken en zorgt ervoor dat het dak beter beschermt is tegen weersinvloeden. De aluminium daktrimset bestaat uit rechte stukken, buitenhoeken, koppelstukjes en datrimschroeven.

❸ Hemelwaterafvoerset

Een hemelwaterafvoerset bestaat uit een ronde regenpijp van 80 mm met een lengte van 300 cm, twee bochten van 40 graden, drie regenpijp beugels met muurplaat en een stadsuitloop.

❹ Fundering

Met betonpoeren creëert u een stevige fundering. Daarnaast beschermt u de douglas palen van optrekkend vocht waardoor u de levensduur verlengt van de staanders.

 

Levering als bouwpakket

Het buitenverblijf bestaat uit een bouwpakket van voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen, waarbij een aantal onderdelen nog afgekort dienen te worden. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen is.

 

Combinatie 4

Combinatie C4 bestaat uit de constructie en een enkelzijdige zweeds rabat achter- en twee zijwanden. De wand bestaat uit douglas zweeds rabat van 27 x 195 mm, regelwerk en bevestigingsmateriaal. Indien u kiest voor zwarte wanden, worden er schroeven meegeleverd met zwarte kop voor een zeer nette afwerking.

 

Inhoud

 • 1 x Douglas overkapping 680 x 400 cm
 • 4 x Douglas zweeds rabat enkelzijdige wand 
 • 1 x Opbouwhandleiding
 • 1 x Bevestigingsmateriaal

 

Afmetingen

 • Funderingsmaat: 680 (B) x 400 (D) cm
 • Buitenmaat dak: 680 (B) x 400 (D) cm
 • Hoogte: 260 cm
 • Doorloophoogte: 235 cm
 • Inhoud m²: 27 m²

 

Specificaties constructie

 • Houtsoort: Geschaafd Noord-Europees douglas
 • Bewerking: Onbehandeld
 • Douglas staanders: 190 x 190 mm
 • Douglas ringbalk: 65 x 190 mm
 • Douglas gordingen: 45 x 145 mm
 • Douglas dakbeschot: 18 x 145 cm

 

Meer mogelijkheden

Deze prachtige overkapping is naar eigen wens uit te breiden met een achter- of zijwand. Zo creëert u extra privacy en kunt u optimaal genieten!  

Wil u de overkapping door ons laten plaatsen of heeft u vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Experience Center
Bekijk onze projecten >

Laat je inspireren door projecten die met onze producten zijn gerealiseerd

Specificaties
Algemeen
ID
61716
EAN
6094142097060
Houtsoort
Douglas
Verduurzaming
Onbehandeld
Type
Buitenverblijf
Uitvoering
Westwood - Modern
Afwerking
Geschaafd
Mogelijkheid tot maatwerk
Nee
Type bouwpakket
Voorbewerkt
Materiaal
Hout
Dimensies & Maten
Diepte dak cm
400 cm
Breedte dak cm
680 cm
Breedte funderingsmaat cm
680 cm
Diepte funderingsmaat cm
400 cm