Klantenservice

Voor je koopt

 

We willen je graag informeren over de producten die we verkopen. Lees het onderstaande goed door voordat je overgaat tot de aanschaf van (hout) producten.

Zo willen we je wijzen op de diverse vormen, oppervlakte variaties, kleurverschillen en andere processen van hout.

hello banner background image
block background

Hout
Een  Duurzaam Natuurproduct

Wat we je willen vertellen over hout

Bij NuBuiten hebben wij een voorliefde voor natuurproducten. In de werking van hout ziet de één beperkingen, maar zien wij een onweerstaanbare charme. Om deze reden zijn wij gespecialiseerd in houten producten voor binnen- en buitenleven. Hout leeft; soms ontstaan er spleten of trekt het wat krom, maar dit materiaal zal nooit uit de tijd raken. Ook hebben deze processen geen invloed op de duurzaamheid van het product. Hout heeft regelmatig onderhoud nodig. Lees onze tips om zo goed mogelijk voor hout producten te zorgen! Wanneer je de beschreven processen en variaties onoverkomelijk vindt, raden we je aan niet over te gaan tot het kopen van houtproducten. Kijk dan eens bij onze aluminium terrasoverkappingen of overige blokhutten. Voor de beschreven situaties kunnen geen reclamaties ingediend worden. 

Hout leeft…

Dit is het karakter van een houten en duurzame overkapping. Lees hier hoe dit eruit kan zien en wat je ertegen kunt doen als het ongewenst is:

block background
Vorm en oppervlakte variaties
Variaties zoals krommingen, scheuren en kwatsen horen bij houtproducten.
Lees verder
block background
Kleurverschillen en andere processen

Op welke manier beïnvloed impregnatie de kleur van het hout? Wat kan ik doen tegen schimmel? 

Lees verder
block background
Onze houtsoorten
Ben jij benieuwd hoe duurzaam Douglas is of wat het verschil is tussen grenen en vuren? Hier lees je meer over onze verschillende houtsoorten
Lees verder

Vragen?

Heb je een andere vraag over een product? Neem dan contact op met één van onze experts of laat je informeren in de showroom.