Overkappingen

Advies nodig?

Kies voor de luxe van een overkapping van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat je inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Advies nodig?

Buitenverblijven

(13547 producten)

Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Overkappingen bij NuBuiten

Een greep uit onze modellen.

Hulp nodig bij je Overkapping?

Kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren: NuBuiten biedt je een wel zeer breed assortiment aan overkappingen!

Kies voor de luxe van een overkappingen van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijsgarantie op álle modellen! Laat je inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website. Kom je er niet uit? Bij NuBuiten bieden we je ook de mogelijkheid om jouw eigen overkapping op maat te laten samenstellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten thuis is in de overkappingen, kun je zien als je een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerkprojecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten >

Service

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakt overkapping
Montage services
Montage services
Twee linkerhanden? Ons team helpt je graag!