Overkappingen

Advies nodig?

Bent u op zoek naar de perfecte overkapping om het hele jaar door van uw tuin te genieten? Bij NuBuiten vindt u een breed assortiment voor uw buitenruimte in verschillende materialen. Onze overkappingen zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in diverse stijlen en maten, zodat u altijd de ideale oplossing vindt voor uw tuin.

Advies nodig?

Buitenverblijven

(13547 producten)

Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Overkappingen bij NuBuiten

Een greep uit onze modellen.

Hulp nodig bij uw overkapping?

Bij NuBuiten vindt u een zeer breed assortiment aan overkappingen, waaronder kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren.

Kies voor de luxe van een overkapping van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijsgarantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of bekijk de prachtige modellen op onze website. Komt u er niet uit? Bij NuBuiten bieden we ook de mogelijkheid om uw eigen overkapping op maat te laten samenstellen. Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten dé expert is in overkappingen, blijkt uit onze uitgebreide projectenpagina. Naast maatwerkprojecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten geholpen aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur.

Bekijk onze gerealiseerde projecten >

Service

Klustips
Klustips
Hulp nodig bij uw project? Bekijk dan onze klustips!
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakt overkapping
Montage services
Montage services
Twee linkerhanden? Ons team helpt u graag bij uw project!