block background
Bekijk onze modellen in Appeltern

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern; het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen in Appeltern en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen.  

block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Buitenverblijf

Kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren : NuBuiten biedt u een wel zeer breed assortiment aan buitenverblijven!

Kies voor de luxe van een buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijs garantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website. Komt u er niet uit? Bij NuBuiten bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen maatwerk buitenverblijf samen te stellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Buitenverblijven van NuBuiten

Dat NuBuiten thuis is in de buitenverblijven kunt u zien als u een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerk projecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Service

Maatwerk
Maatwerk
Een op maat gemaakt buitenverblijf
Montage service
Montage service
Heb je twee linkerhanden? Ons montage team helpt je graag!
Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klus Tips van NuBuiten