Overkappingen

Kies voor de luxe van een overkapping / buitenverblijf van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijs garantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website.

Advies nodig?

Overkappingen: op en top buitenleven! 

Fiets een rondje door je buurt en overal ziet je ze op-poppen; overkappingen. De plat dak overkapping, ook wel buitenverblijf genoemd, is een van de meest veelzijdige modellen. Van modern tot rustiek, je kunt alle kanten op met een overkapping! En bij NuBuiten hebben we het in huis! Waar let je nu op bij het kiezen van een overkapping

 

Constructie

Natuurlijk wil je een mooie overkapping, maar omdat over smaak niet te twisten valt, laten we dan even buiten beschouwing. Naast pracht en praal verschillen de overkappingen ook in hun constructie. Let bij het kiezen van je overkapping vooral op de volgende aspecten: 

Overkapping Aluminium bij NuBuiten

Materiaal 

De klassieke overkappingen zijn gemaakt van hout, bij NuBuiten kiezen we vooral voor Douglas hout, een duurzame en, volgens ons prachtige, houtsoort waarmee je voor je overkapping veel kanten op kunt. Voor een strakke look kies je voor een geschaafde overkapping, houd je van een rauwere look? Dan kies je voor een fijnbezaagde overkapping. Daarnaast zijn de aluminium overkappingen ook in opkomst! Met fijne features zoals shutter daken, doen ze zeker niet onder voor de houten overkappingen! Kijk eens bij de Westwood Aluminium met Shutter

Houten Overkapping Robuust

Palen 

Een van de meest belangrijke aspecten van de stevigheid van een overkapping is de dikte van de palen. Een dikkere paal maakt de constructie nóg steviger. Tegelijkertijd geeft een dikke paal je overkapping een robuuste uitstraling. Voor een stevige overkapping kies je voor palen van minimaal 9 x 9 cm, maar je kunt dit flink 'upgraden'. De Westwood Overkapping Robuust heeft bijvoorbeeld palen van 20 x 20 cm! 

In jouw tuin: Overkapping Modern

Overstek

Een ander aspect waar je op kunt letten bij het kiezen van je overkapping is hoe ver je wilt dat het dak uitsteekt aan de voor en zijkanten. Voor een moderne uitstraling kies je helemaal geen overstek, zoals bijvoorbeeld de Westwood Overkapping Modern

Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het kiezen van een overkapping? Kijk dan op onze adviespagina. Of kom langs bij het NuBuiten Experience Center!

Bekijk de modellen per Merk

Bestsellers & NuBuiten Favorieten!

Westwood Modellen

Trendy & Kwalitatief

Trendhout modellen

Robuust & Uniek

Hillhout modellen

Modern & Waardig

CarpGarant modellen

Design & Duurzaam

Hulp nodig bij je overkapping?

Kom alles te weten over de overkappingen van NuBuiten!

Kapschuren, terrasoverkappingen, blokhutten en schuren: NuBuiten biedt u een zeer breed assortiment aan overkappingen!

Kies voor de luxe van een overkapping van NuBuiten en profiteer van onze laagste prijs garantie op álle modellen! Laat u inspireren door de showmodellen in onze winkel of de mooie modellen op de website. Komt u er niet uit? Bij NuBuiten bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen maatwerk overkapping samen te stellen! Neem hiervoor contact op met één van onze productspecialisten.

Dat NuBuiten thuis is in de overkappingen kunt u zien als u een blik werpt op onze projectenpagina. Naast de maatwerk projecten hebben we inmiddels talloze tevreden klanten aan een blokhut, tuinhuis, overkapping of schuur mogen helpen!

Bekijk onze gerealiseerde projecten >

Experience Center
Experience Center
Raak geinspireerd en krijg advies op maat!

Service

Onze specialisten staan voor je klaar!

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klus Tips van NuBuiten
Montage service
Montage service
Twee linkerhanden? Ons team helpt je graag!
Maatwerk
Maatwerk
Een op maat gemaakte overkapping