Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal is een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in tal van toepassingen. Het kan worden gebruikt voor constructie, isolatie, packaging en vele andere doeleinden. Bij NuBuiten heb je altijd de scherpste prijs!

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal is een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt in tal van toepassingen. Het kan worden gebruikt voor constructie, isolatie, packaging en vele andere doeleinden. Plaatmateriaal is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, afhankelijk van de toepassing. Sommige van de meest populaire plaatmaterialen zijn multiplex, underlayment, spaanplaat en betonplex.

Plaatmateriaal kopen

Ons plaatmateriaal kan je direct online bestellen en is een belangrijk onderdeel van bouwmaterialen. Het dient als een beschermende laag tussen het hout en het pleisterwerk en voorkomt dat het hout wordt beschadigd door weersinvloeden.  

Plaatmateriaal bestel je bij nubuiten.be: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Ons plaatmateriaal koop je voordeling en veilig bij NuBuiten. Wij streven naar de scherpste prijs en een vlotte levering. Bij sommige producten kan dit zelfs al binnen 72 uur! Let op, het product met de langste levertijd wordt aangehouden.

Plaatmateriaal Spaanplaat constructieplaat plaatmateriaal bouw    Plaatmateriaal toepassing overkapping schuur    Plaatmateriaal multiplex bouw plaatmateriaal