Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Onderregels Composiet

Composiet is een duurzaam en onderhoudsarm materiaal en zeer geschikt om onderregel van de vervaardigen. Heb je een composiet vlonder? Kies dan voor een bijpassende onderregel! 

Onderregel composiet  

Door het composiet ben je verzekerd van een duurzame en onderhoudsarme fundering voor jouw vlonder. Wil je er zeker van zijn dat je bijna geen onderhoud hoef te verrichten aan je complete vlonder, kies dan ook composiet vlonderplanken! 

Waarvoor gebruik je een onderregel van composiet? 

Als je een vlonder hebt uitgekozen, is de volgende stap om deze te monteren in bijvoorbeeld je buitenverblijf of op je terras. Voor het leggen van de vlonder zijn onderregels nodig. Deze houden de planken op de juiste plek en zorgen ervoor dat het een strakke en nette uitstraling geeft. Bij het gebruik van genoeg balken blijven de vlonderplanken in de juiste staat en het zorgt voor een goede fundering onder je vlonder.  Wil je meer weten over welke afstand nodig is tussen de onderregels? Kijk dan hier.   

Waarom een onderregel van composiet? 

Doordat je kiest voor een composiet onderregel zorg je ervoor dat de onderste laag van je vlonder geen onderhoud nodig heeft en in goede conditie blijft. Doordat het composiet een extra kunststof laagje heeft, is de kwaliteit van de kunststof balk erg goed en neemt de balk geen water en vuil op.  

De composiet balken zijn van het merk Woodvision. Hierdoor zijn ze goed te combineren met de Woodvision vlonderplanken.  Een nadeel ervan is dat de regel een vierkante kamer heeft, waardoor het minder stevig is. Daarnaast kan er water in de vierkante kamer komen en als het gaat vriezen, bestaat de kans dat de onderregel vervormt.   

Alternatieven onderregel composiet 

Naast de composiet onderregel kun je ook kiezen voor Grenen, Douglas, Hardhout, Aluminium en Bamboe. Deze andere materialen hebben ieder zijn voor en nadelen. Een veelvoorkomende keuze bij het gebruik van een vlonder is hardhout, omdat deze soort duurzaam is en lang meegaat.  

Wil je deze verschillende materialen zien en in verwerking van een vlonder? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom! 

duofuse onderregels 35x48,5 composiet vlonder nubuiten onderregel vlonder vlonderplanken composiet onderhoudsvriendelijk composiet onderregel vlonder ligging van onderregels onder vlonderplanken