Zadeldakschuur

Kies voor de luxe van een Zadeldakschuur van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat je inspireren door een bezoek aan ons Experience center of door de mooie modellen op de website.

Ga snel naar: 

Alle zadeldakschuren

Hillhout

Een degelijke zadeldakschuur die naar eigen wens is aan te passen.

Een echte klassieker: De zadeldakschuur! 

De zadeldakschuur is inmiddels een veelvuldig geziene gast in de Nederlandse tuin. En met rede! Vooral de zadeldakschuur uitvoeringen met berging zijn erg populair! Naast houten wanden voor je zadeldakschuur, kun je ook kiezen voor glazen wanden en (schuif)deuren voor je zadeldakschuur. Zo maak jij de zadeldakschuur helemaal naar wens! 

Zadeldakschuur bij NuBuiten

Bij NuBuiten bieden we je een ruim aanbod aan kwaliteits zadeldakschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om jouw zadeldakschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals je mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal zadeldakschuren opgebouwd om je een juiste impressie te kunnen geven van je toekomstige aanwinst. Je bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. Je kunt op je gemak de zadeldakschuren bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor je, misschien word je wel net zo enthousiast over onze zadeldakschuren als wij!

Je ontdekt hier meer over ons experience center!

Montage zadeldakschuur

Aangezien de opbouw van een degelijke zadeldakschuur een specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wil je gebruik maken van ons ervaren opbouwteam voor het opbouwen van je zadeldakschuur? Geef dit dan aan bij je aanvraag van je zadeldakschuur. Je profiteert dan van een nauwkeurige montage van je zadeldakschuur en uiteraard bezorgen we de zadeldakschuur graag bij je thuis!

Neem hier contact op met het montageteam! 

Zadeldakschuur bij NuBuiten  Zadeldakschuur voor de tuin  Zadeldakschuur

Projecten

Bekijk hoe anderen het hebben aangepakt

Hoe bouw ik mijn eigen zadeldakschuur?

“Op zoek naar een kapschuur voor in jouw tuin? Bij NuBuiten ben je aan het juiste adres! Mijn naam is Pieter-Jan en ik ben productspecialist op het gebied van buitenverblijven. Aangenaam!”

Pieter-Jan

Pieter Jan

“Bij NuBuiten bieden we verschillende merken en modellen buitenverblijven aan. Zo maken we het makkelijk voor jou om een passende overkapping te kiezen. Bovendien zijn veel modellen naar gelieve aan te passen. Wil je je buitenverblijf een kleurtje geven of wil je een ‘groen‘ dak? De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

“Op ons Youtube kanaal vind je nog veel meer tips over onze producten, bijvoorbeeld over hoe je een betonpoer plaatst. Een must voor je buitenverblijf! Bekijk het hieronder.” 

Accessoires

Maak je zadeldakschuur helemaal af!

block background
vanaf
169,-
275 x 300 cm
EPDM Dakpakket ›
block background
vanaf
33,99
14 x 14 cm
Betonpoer met facetrand ›

Alle producten

Alle zadeldakschuren

Zadeldakschuur

Bij NuBuiten bieden we je een ruim aanbod aan kwaliteits zadeldakschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om jouw zadeldakschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals je mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal zadeldakschuren opgebouwd om je een goede impressie te kunnen geven van je toekomstige aanwinst. Je bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. Je kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor je, misschien word je wel net zo enthousiast over onze schuren als wij!

Montage buitenverblijven

Aangezien de opbouw van een degelijk buitenverblijf specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wil je gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij je aanvraag. Je profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij je thuis!