Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
 • Winkel (NH)
 • Gouda
 • Utrecht
 • Hardinxveld (Experience Center)
 • Oss
 • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Tuinhuisramen

Je kunt je blokhut gemakkelijk helemaal eigen maken door ramen toe te voegen aan de blokhut. Bij NuBuiten hebben we ze in verschillende materialen. 

Welk materiaal wil je?

Tuinhuis ramen 

Naar wens jouw tuinhuis ramen kiezen. Zo kan je een keuze maken in houtsoort, materiaal en afwerking voor elk project wat wils!  

Welke uitvoeringen tuinhuisramen zijn er mogelijk?  

Bij NuBuiten hebben wij een ruim aanbod aan ramen en deuren en hier zijn dan ook verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo kan je kiezen uit een enkel of dubbel raam en zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Hier geven we je graag hieronder een kleine uitleg over: 

 • Vast raam: De naam zegt het eigenlijk al, een vast raam bestaat uit een houten frame met daarin glas. Bij sommige varianten wordt dit verdeeld door roedes. 
 • Uitzetraam: Een uitzetraam daarentegen is een naar buiten draaiend raam, dit zorgt dan ook voor ventilatie. Bij de meeste ramen kan dit worden opengezet met een hendel. 
 • Vleugelraam: Naast een uitzetraam bieden wij daarna ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vleugelraam. Bij de meeste types zet je een uitzetraam van onder open en een vleugelraam vanaf de rechter-of linker zijkant. 
 • Draai/kiep raam: Ook hier verklapt de naam het eigenlijk al, dit raam kan zowel draaien als kiepen. 
 • Openklapbaar: Bij dit type bieden we de mogelijkheid om de helft van jouw raam open te zetten. 

Bij NuBuiten bieden wij standaardmaten aan en is maatwerk niet mogelijk. 

Verschillende materialen 

In ons ruime assortiment bieden we je graag meerdere materialen aan, zo heb je bij ons de keuze uit: Hout, staal, kunststof en aluminium. 

Hout: Bij ons bieden wij onze ramen aan in Douglas en Vurenhout, meer informatie over deze 2 houtsoorten klik dan op de volgende link: Klik hier voor onze houtsoorten!   

Staal, kunststof en aluminium: Deze 3 materialen gaan over het algemeen langer mee dan houten producten. Daarnaast is het maatvast en geven staal en aluminium je een moderne en industriële look!  

Tips voor de behandeling van jouw blokhut raam

Om je zo langs als mogelijk te laten genieten van onze houten producten geven wij je graag wat tips en tricks over de juiste behandeling: Klik hier voor de juiste behandeling van onze ramen!  Klik daarbij ook even op de pop-up!   

Kom langs bij NuBuiten.nl 

Op ons showterrein hebben wij meerdere modellen staan waar bij onze tuinhuisramen in hebben verwerkt. Klik op deze link om ons te bezoeken!  

blokhutraam steel look vleugelraam linksdraaiend douglas blokhutraam ramen vast vleugelraam blokhutraam 4-ruits douglas raam nubuiten