Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Onderregel aluminium

Hoge kwaliteit aluminium onderregel voor jouw vlonder.

Onderregel Aluminium 

Mooie en lichte aluminium onderregel voor de constructie van je vlonder. De aluminium onderregels zijn eenvoudig in gebruik en vragen geen onderhoud.  

Aluminium 

De aluminium onderregels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Hierop wordt 25 jaar garantie gegeven. Daarbij zijn de regels helemaal glad, er is geen vervorming. Zo zijn de regels gemakkelijk te monteren.  

Hoe monteer ik aluminium onderregels onder mijn vlonder?  

De montage van de aluminium onderregels is eenvoudig. Je zorgt voor een stabiele ondergrond onder de aluminium onderbalken. Denk hierbij aan een betonnen ondergrond of een balkon. Afhankelijk van de ondergrond kun je hier het anti-worteldoek op plaatsen. Daarboven komt de fundering voor de onderregels. Bij aluminium onderregels is het belangrijk dat ze niet gaan schuiven, rubberen tegeldragers zijn hier geschikt voor.  

Daarna bepaal je de afstand tussen de onderregels. De terrasplank die je gebruikt bepaald de afstand tussen de onderregels. Houd rekening met een hart-op-hart afstand van tenminste 40 cm. De hart-op-hart afstand is de afstand van het middelpunt van de ene onderregel tot het middelpunt van de andere onderregel. Voor een aluminium onderbalk is de maximale hart-op-hart afstand 50 cm.  

Het is belangrijk om hierbij een afschot van 2 cm te berekenen, dit zorgt voor een goede afwatering en een schoner terras.  

Vervolgens schroef je gemakkelijk je terrasplanken op de onderregels. De aluminium onderregels hoef je niet voor te boren. Wel moet je een EPDM band op de onderregels plaatsen zodat de terrasplanken niet gaan schuiven. Een ander voordeel van deze EPDM band is dat dit ook geluid dempt.  

Gebruik je B-Fix planken? Let er dan op dat de schroeven bij B-Fix clips alleen geschikt zijn voor houten onderregels. Je kunt de schroeven voor de aluminium onderregels los bijbestellen.  

Kom in contact!  

Wil je weten of de aluminium onderregels geschikt zijn voor jouw project? Of hoe ze gemonteerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee! 

aluminium onderregel fundering vlonder zwart aluminium onderregel fundering vlonder aluminium onderregel fundering vlonder metaal