vlonder

Terras

Wij bieden u een ruim aanbod aan douglas, hardhout, grenen, vuren, composiet en bamboe terrasplanken. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw terras naar volle tevredenheid te realiseren!

Experience Center

Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein verschillende terrassen gebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. Kom langs voor specialistisch advies of een eerste oriëntatie!

Meer voor het terras

Op zoek naar een terras? Bij NuBuiten vindt u alles wat u nodig heeft om een schitterend terras te maken!  Met een ruim assortiment aan terrasplanken, waaronder grenen, hardhout en composiet is er altijd wel een type die uw tuin helemaal afmaakt! Daarnaast vindt u bij NuBuiten ook alle andere benodigheden om uw terras aan te leggen, zoals onderregels, terrasschroeven en worteldoek. Kiest u liever voor gemak? Kijk dan ook eens naar onze complete pakketten, waarbij u enkel de benodigde vierkante meters hoeft te bestellen, of naar onze terrastegels, waarmee u al helemaal in een handomdraai een prachtige resultaat creëert!