close
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Vlonderschroeven

Heb je gekozen voor een houten vlonder met houten onderbalken? Maak dan gebruik van onze vlonderschroeven voor de bevestiging van jouw terras! 

Vlonderschroef 

Wij zijn enorm fan van deze vlonderschroeven en vertellen je hier graag meer over. Ons bevestigingsmateriaal voor jouw vlonder is te bestellen in verschillende lengtes. 

Wat is een vlonderschroef? 

Zoals eerder aangegeven verklapt de naam van het product het al, ze zijn daarnaast misschien wat beter bekend als terrasschroeven. Deze schroeven zijn zeer geschikt voor houten vlonderplanken, dit zijn planken die worden gebruikt voor de aanleg van een terras! 

Welke soorten schroeven zijn er? 

Om onze klanten meerdere keuzes aan te bieden hebben wij verschillende soorten schroeven in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit onze RVS vlonderschroef in de lengte 40 mm tot 80 mm of onze SPAX RVS schroeven in dezelfde afmetingen.  

Het verschil hierin is dat de SPAX schroef over een fixeerschroefdraad beschikt waardoor dit voor een zeer lange tijd stevig bevestigt blijft en zich goed vasttrekt aan de onderliggende onderbalken. 

Voor de grotere projecten hebben wij tegen de scherpte prijs een pakket van 18 doosjes Klik hier naar onze overdoos 18 stuks!   

Voor welke planken kan ik jullie schroeven gebruiken? 

Eigenlijk kun je al onze houten vlonderplanken monteren met deze schroeven, de keuze bestaat uit: 

Hoe lang moet mijn schroef zijn? 

Voor het kiezen van de juiste lengte bij jouw project hebben wij een handige tip, kies de lengte schroef van minimaal het dubbele van de dikte van het hout. Let hier alleen wel op dat je deze niet te lang besteld, de schroef hoeft er niet aan de onderkant van de balk uit te komen. 

Hoeveel schroeven zijn er benodigd? 

Het aantal schroeven zal verschillen per project, om een berekening te maken hoeveel schroeven je benodigd zal hebben kan je berekenen door de kruisingen te tellen van de onderliggers en piketpalen. 

Wat is een verglijkbaar alternatief 

In ons assortiment hebben wij 1 product wat je zou kunnen gebruiken als alternatief voor vlonderschroeven, dit zijn onze Hapax fixing pro(blinde montage) Klik hier naar dit product. 

Dit montagemateriaal wordt onder de plank gemonteerd waardoor er geen montagemateriaal zichtbaar is.  

Schroeven Schroeven zwart Schroeven bij NuBuiten