Advies nodig?

Kapschuur

Kies voor de luxe van een Kapschuur van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door een bezoek aan ons Experience center of door de mooie modellen op de website.

Ga snel naar: 

Projecten

Bekijk hoe anderen het hebben aangepakt

Hoe bouw ik mijn eigen kapschuur?

“Op zoek naar een kapschuur voor in jouw tuin? Bij NuBuiten ben je aan het juiste adres! Mijn naam is Pieter-Jan en ik ben productspecialist op het gebied van buitenverblijven. Aangenaam!”

avatars-pj

Pieter Jan

“Bij NuBuiten bieden we verschillende merken en modellen buitenverblijven aan. Zo maken we het makkelijk voor jou om een passende overkapping te kiezen. Bovendien zijn veel modellen naar gelieve aan te passen. Wil je je buitenverblijf een kleurtje geven of wil je een ‘groen‘ dak? De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

“Op ons Youtube kanaal vind je nog veel meer tips over onze producten, bijvoorbeeld over hoe je een betonpoer plaatst. Een must voor je buitenverblijf! Bekijk het hieronder.” 

Accessoires

Maak je kapschuur helemaal af!

block background
vanaf
169,-
275 x 300 cm
EPDM Dakpakket ›
block background
vanaf
33,99
14 x 14 cm
Betonpoer met facetrand ›

Alle producten

Alle kapschuren

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center
Waar inspiratie tot leven komt. Zien we je daar?
Kom langs

Kapschuren

Bij NuBuiten bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits kapschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw kapschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal kapschuren opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u, misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als ons!

 

Montage buitenverblijven

Aangezien de opbouw van een degelijk buitenverblijf specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wilt u gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij uw aanvraag. U profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij u thuis!