Advies nodig?

Kapschuur

Kies voor de luxe van een Kapschuur van NuBuiten en profiteer van onze goede prijzen op alle modellen! Laat u inspireren door een bezoek aan ons Experience center of door de mooie modellen op de website.

Ga snel naar: 

De kapschuren: stiekem onze favoriet.

De kapschuur is een overkapping met een knipoog naar het boerenleven. De kapschuur wordt gekenmerkt door het asymmetrisch puntdak. Het diepe aflopende dak aan de achterkant creëert een gezellige zitplek en door het korte overstek aan de voorkant van de kapschuur heb je een open zicht naar buiten. Kijk, dát noemen we nu buitengewoon genieten!  

Project Almere Kapschuur

Constructie 

Materiaal

De kapschuren bij NuBuiten zijn voornamelijk vervaardigd van Douglas hout, een duurzame houtsoort met een prachtig warme kleur. Door de tijd heen zal je kapschuur onbewerkt een zilvergrijze kleur krijgen (wij zijn er weg van), maar je kunt door de kapschuur te beitsen de originele kleur van de kapschuur behouden of de kapschuur een kleurtje geven. Bekijk bijvoorbeeld de kapschuur in dit project. 

Staanders

De staanders (oftewel palen waar de kapschuur op staat) van de kapschuur zijn een cruciaal onderdeel van de kapschuur. Je kunt kiezen tussen verschillende diktes staanders voor jouw kapschuur, wat de uitstraling van de kapschuur veranderd. Voor een meer minimalistische look van je kapschuur kies je voor dunnere palen. Wil je die prachtige Douglas staanders blikvangers laten zijn in het totaalplaatje en de stevigheid verhogen? Kies dan voor dikkere palen. Bekijk bijvoorbeeld eens Kapschuur de Hofstee

Afwerking 

De meeste kapschuren in onze collectie zijn gemaakt van geschaafd hout, wat een gladde afwerking geeft aan de prachtige robuuste kapschuren. Wil je echter die robuuste uitstraling helemaal doortrekken én besparen op de materialen? Kies dan voor fijnbezaagd hout voor je kapschuur. Wil je meer weten tussen de verschillen tussen geschaafd hout en fijnbezaagd hout zodat je een betere keuze kunt maken voor jouw kapschuur? Kijk dan hier

Ontzettend veel mogelijkheden!

Je kunt je kapschuur naar eigen wens samenstellen. Zo kun je verschillende soorten wanden toevoegen aan je kapschuur. Met die wanden kun je gemakkelijk een berging toevoegen aan je kapschuur of kies je voor glazen wanden. Met deze laatste optie geef je de kapschuur nét die classy uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld eens Kapschuur De Stee van Trendhout

Je snapt nu wel waarom de kapschuur een favoriet is bij NuBuiten. Een elegant model dat stormen kan doorstaan en comfort biedt in zon en regen! Waar wacht je nog op! 

Projecten

Bekijk hoe anderen het hebben aangepakt

Hoe bouw ik mijn eigen kapschuur?

“Op zoek naar een kapschuur voor in jouw tuin? Bij NuBuiten ben je aan het juiste adres! Mijn naam is Pieter-Jan en ik ben productspecialist op het gebied van buitenverblijven. Aangenaam!”

avatars-pj

Pieter Jan

“Bij NuBuiten bieden we verschillende merken en modellen buitenverblijven aan. Zo maken we het makkelijk voor jou om een passende overkapping te kiezen. Bovendien zijn veel modellen naar gelieve aan te passen. Wil je je buitenverblijf een kleurtje geven of wil je een ‘groen‘ dak? De mogelijkheden zijn eindeloos!” 

“Op ons Youtube kanaal vind je nog veel meer tips over onze producten, bijvoorbeeld over hoe je een betonpoer plaatst. Een must voor je buitenverblijf! Bekijk het hieronder.” 

Accessoires

Maak je kapschuur helemaal af!

block background
vanaf
169,-
275 x 300 cm
EPDM Dakpakket ›
block background
vanaf
33,99
14 x 14 cm
Betonpoer met facetrand ›

Alle producten

Alle kapschuren

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Kapschuren

Bij NuBuiten bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits kapschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw kapschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal kapschuren opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u, misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als ons!

 

Montage buitenverblijven

Aangezien de opbouw van een degelijk buitenverblijf specialistisch vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wilt u gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij uw aanvraag. U profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij u thuis!