Terras accessoires

Op zoek naar terras accessoires? Worteldoek of een terras met onderhoudsproducten? Dat vind je hier!

Welke terras accessoires zijn er? 

Terras accessoires voor verduurzamen 

Een goede manier om de duurzaamheid van je terras te verhogen is door een het terras accessoire worteldoek te gebruiken. Een worteldoek is een soort plastic net wat je onder je terras aanbrengt. Het voorkomt dat wortels van bomen en struiken in je terras groeien en zo de grond onder het terras losweken. Een andere manier om je terras te verduurzamen is door beits of olie toe te passen. Kijk hier voor een overzicht van alle mogelijkheden. 

Terras accessoires voor bevestiging

De houten terrassen worden bevestigd met terrasschroeven, veel composiet terrassen wordt bevestigd met clips. Kijk bij de beschrijving van het terras welke bevestigingsmaterialen je nog hebt. 

Terras accessoires voor de constructie

Naast de gebruikelijke onderregels, kun je voor je terras netjes afwerken terras accessoires zoals met afwerklatten en -kappen. Daarnaast raden we het gebruik van stelvoeten aan. Vooral in plaatsen waar de grond kan zakken. Zo kun je je terras later nog een keer ophogen. 

Zo, nu ben je een stuk wijzer over welke terras accessoires je waarvoor je kunt gebruiken. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice

Terras accessoires clips     Terras accessoires stelvoeten      Terras accessoires Worteldoek