Tiny house

Een tiny house is tegenwoordig heel populair in Belgie. Wij van NuBuiten hebben mooie tiny houses en tuinkantoren. Hierdoor kan je heerlijk in je tuin werken, wat je concentratie aanzienlijk kan verbeteren. 

Wegens leverproblemen zijn de mogelijkheden voor maatwerk momenteel helaas beperkt. Daarnaast is plaatsing alleen mogelijk met standaardafmetingen.

NuBuiten Tiny Houses

Alles is mogelijk!

Meer informatie over Tiny Houses

Bij NuBuiten staan onze experts voor je klaar!

Onze Showtuin
Onze Showtuin
Kom inspiratie opdoen!

Naast de standaard blokhutten en buitenverblijven zijn ook de moderne tiny houses een optie voor in je tuin! De innovatieve designs van NuBuiten brengen een zeer moderne sfeer aan. Het maakt niet uit of je van plan bent om definitief te gaan wonen in een Tiny House, deze te gebruiken als kantoor of gewoon als overkapping in de tuin neer te zetten; het kan allemaal!

Nu thuiswerken steeds populairder wordt, zocht NuBuiten naar dé perfecte manier om comfort en werk te combineren. Dit hebben we gevonden met onze tiny houses en tuinkantoren!

Onze tuinkantoren zijn specifiek bedoeld om in te werken, terwijl tiny houses bedoeld zijn om in te wonen. NuBuiten houdt van vernieuwing, dus daarom is alles mogelijk! Mocht je nog vragen hebben of een offerte willen opvragen, neem dan contact met ons op!

Service

Onze specialisten staan voor je klaar!

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over op maat gemaakte buitenverblijven
Partners van NuBuiten
Partners van NuBuiten
Onze speciaal geselecteerde partners staan voor je klaar

Tiny house

Een tiny house is een klein huis waarin je kan wonen en/of werken. Het idee van een tiny house is overgewaaid vanuit de Scandinavische landen. Maar dit fenomeen is inmiddels al wereldwijd bekend. Het tiny house is in te richten naar eigen smaak en zin. Hetzelfde geld voor het tuinkantoor. Met oog op de trend en wens om meer thuis te werken is een tuinkantoor ideaal. Hiermee kan privé en werk goed gescheiden worden.

Tiny house kopen

Ons tiny house en tuinkantoor kan je direct online bestellen, ons buiten-team kan indien gewenst je aankoop bij je plaatsen. Zo wordt je van al je zorgen ontzien. Ook staan onze verkoopspecialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Schroom niet om bij onze showtuin langs te komen!

Een tiny house bestel je bij nubuiten.nl: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

NuBuiten houdt van vernieuwing, dus daarom is alles mogelijk! Mocht je nog vragen hebben of een offerte willen opvragen, neem dan contact met ons op!

    Schaaldelen douglas experts nubuiten hardinxveld-giessendam  Hardhouten regels bij NuBuiten