Advies nodig?

Gevelbekleding

Met de gevelbekleding van NuBuiten maak je jouw project helemaal af. Voor elk project hebben wij een passende plank voor de gevel. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste product? Neem vooral contact met ons op!

Gevelbekleding bij NuBuiten

Qua gevelbekleding kan je veel kanten opgaan en is ons aanbod groot. Van Rabat tot open gevelbekleding. Van Stalen wandprofielen tot Composiet Rhombus, het is allemaal mogelijk!

Advies over gevelbekleding

Onze specialisten weten je juist te adviseren over gevelbekleding. We nemen graag de tijd om te luisteren naar je wensen en zullen een passend advies geven. Maak een afspraak en kom langs in ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam. Hier zijn de mogelijkheden voor gevelbekleding te zien en maakt het de keuze makkelijker!

Gevelbekleding voor buiten  Gevelbekleding bij NuBuiten  Gevelbekleding

Verschillende houtsoorten bij Gevelbekleding

Een groot aanbod!

Zoek je een andere houtsoort?

Naast deze houtsoorten, hebben we natuurlijk nog meer. Je kunt op de categorieën hierboven klikken, of  kijk op Onze Houtsoorten-pagina!

Bestsellers

Favoriet bij NuBuiten, Favoriet bij iedereen!

Hulp nodig bij het kiezen van jouw gevelbekleding?

Onze specialisten staan voor je klaar!

Onze showtuin
Onze showtuin
Kom kijken naar onze houtsoorten!

Met de gevelbekleding van NuBuiten is alles mogelijk. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en we leveren hout van de beste kwaliteit! Elke gevel wordt een meesterwerk met het hout van NuBuiten.

Kies uit verschillende houtsoorten, zoals douglas, red cedar of accoya! Elke houtsoort heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Zo heeft elke houtsoort een andere kleur, van wit tot donkerrood. Op deze pagina kun je meer lezen over de verschillende houtsoorten!

Voor gevelbekleding zijn ook verschillende profielen beschikbaar. Kies je voor potdekselplanken, zweeds rabat of channelsiding? Onze producten zijn gesorteerd per profiel, dus kijk of er iets voor je tussen zit. Soms kan de keuze moeilijk zijn. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team staat zes dagen in de week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Service

Onze specialisten staan voor je klaar!

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakt buitenverblijf
Partners van NuBuiten
Partners van NuBuiten
Onze speciaal geselecteerde partners staan voor je klaar