Bezoek ons Experience Center
Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heeft u al een plan voor uw tuin en wilt u graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!
Kom langs
Onze projecten

Laat u inspireren door projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Trendhout Zadeldakschuur

De kapschuren van Trendhout zijn mooi, stevig en van goede kwaliteit. Zoekt u iets exclusiefs of juist een degelijk kapschuur? Dan is het merk Trendhout het beste wat er bij u past. Wilt u advies? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Zadeldakschuur

Bij NuBuiten bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits zadeldakschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw zadeldakschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal zadeldakschuren opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u, misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als ons .. !