Afgesproken! Geen lokkertjes, maar altijd de goedkoopste!

Bij NuBuiten hebben we dag in, dag uit de aller-, aller-, allerlaagste prijs. Geen lokkertjes. Geen onzin. Want laten we even eerlijk wezen: Wie korting geeft, is normaal gesproken gewoon te duur. Zo simpel is het. Onze lage prijzen gelden 365 dagen per jaar. Kijk, zo kun je jouw project voordelig starten, wanneer je maar wilt! En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan. Hand erop.

Ergens goedkoper gezien, claim hier de laagste prijs!

Hoe werkt het?

Stap 1: Ergens goedkoper gezien? Bekijk onze spelregels

Stap 2: Maak een melding van de door jou gevonden prijs, door onderstaande formulier in te vullen.

Klik hier

Stap 3: Onze medewerkers beoordelen de prijs binnen 48 uur en nemen vervolgens contact met u op per mail. 

Stap 4: Wij passen het product metéén aan op onze site zodat alle klanten kunnen profiteren van de laagste prijs van Nederland!

Onze laagste prijsgarantie geldt bij:

Acties en kortingen van concurrenten

Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók.

Prijzen van concurrenten

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

Identieke artikelen

Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen.

Op producten die ook bij de concurrent leverbaar zijn

De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is. Is het artikel niet beschikbaar en kan de gecommuniceerde prijs daardoor dus ook niet worden waargemaakt, is de garantie uitgesloten.

Onze laagste prijsgarantie is niet van toepassing bij:

Montage

Bij NUBUITEN kunnen producten zoals overkappingen, blokhutten en vlonderplanken ook worden gemonteerd. Wij streven hierin naar de allerbeste kwaliteit, echter is deze kwaliteit niet vergelijkbaar. Daarom geldt de laagste prijsgarantie alleen voor producten en niet montage.

Uitverkopen

Producten die bij concurrenten tijdelijk in de actie zijn, zoals een voorjaarskorting tellen niet mee voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast tellen gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen niet mee voor de laagste prijsgarantie.

Deel van assortiment

Eerlijk is eerlijk, een heel klein deel van assortiment kunnen wij momenteel nog niet voor de laagste prijs aanbieden. De prijsgarantie geldt niet voor producten in de categorie bouw & bevestiging, zoals onbehandelde vuren regels, balken, schroeven en handgereedschap.

Veilingen

Prijzen die in het kader van veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van NUBUITEN.

Prijzen voor een beperkte klantenkring

De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Daarnaast moet de prijs minstens een 14 dagen geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van NUBUITEN ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.

Ongecertificeerde concurrentie

NuBuiten is als webshop gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Concurrenten die producten goedkoper aanbieden, maar niet zijn aangesloten bij  thuiswinkelwaarborg tellen niet mee. 

De laagste prijsgarantie wordt beoordeeld door medewerkers van NuBuiten. Aan de laagste prijs garantie van NuBuiten kunnen geen rechten worden ontleend.