Onze merken

Elephant

Elephant is een merk van het familiebedrijf Dekkerhout en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

hello banner background image

Over…

Dekker Hout vindt zijn oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa, gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten.

De groei van het bedrijf is grotendeels gestoeld op een constante uitbreiding van de productiecapaciteit en assortiment en verbetering van techniek en kennis. Middelen worden jaarlijks aangewend voor meer geavanceerde houtbewerkingslijnen, optimalisering van de arbeidsomstandigheden en het realiseren van multifunctionele bedrijfsgebouwen. Door deze continue herinvestering in het bedrijf zijn de productiefaciliteiten op ieder moment aangepast aan de meest recente technische innovaties.

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service.

0 +
Elephant producten in ons assortiment

Van deze producten ligt de specialiteit van Elephant bij het uitgebreide aanbod in Hardhout. De uitzonderlijke kwaliteit van het Bangkirai, Kapur en Cumaru heeft al veel van onze klanten gelukkig mogen maken. Uiteraard is er nog veel meer te verkrijgen bij Elephant, neem hieronder een kijkje in het complete aanbod!

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten  van Elephant? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

block background
Vanaf
20,95
Terrastegel 50x50 cm
Shop ›

Alle producten van
Elephant