Onze merken

Tytane

Waterdichte kwaliteit!

Terug naar onze merken
hello banner background image
block background
EPDM | Dakpakket | 600 x 300 cm
Vanaf € 295,50
Ontdek het hier

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten van Tytane? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

0 +
Jaarlijks Tevreden EPDM-Klanten

De consistentie waarmee Tytane EPDM-dakpakketten bij onze klanten levert is van zeer grote waarde voor NuBuiten. De kwaliteit van Tytane is keer op keer belangrijk geweest voor het slagen van de projecten van onze klanten. De pakketten zijn leverbaar in vele maten, dus neem een kijkje in het assortiment en vind het pakket dat bij jou past!

Over…

Tytane is een EPDM systeem leverancier en levert unieke EPDM producten. Tytane EPDM is verkrijgbaar in verschillende systemen voor specifieke toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie.Tytane biedt de ideale oplossing voor elke mogelijke verwerker, van aannemer tot installateur en van dakdekker tot onderhoudsbedrijf. Tytane EPDM is oersterk en bestand tegen extreme temperaturen. Door de zeer lange levensduur is Tytane EPDM een uiterst duurzaam product, dat wel tot 50 jaar kan meegaan na installatie. Of het nu gaat om een dakkapel, garagedak, grote bedrijfs of fabriekshal overal is een passend Tytane EPDM systeem voor.

Tytane EPDM dakbedekking is een duurzaam, hoogwaardig EPDM rubber membraan.Tytane EPDM dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelasting-factor, een levensverwachting van wel 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Daarmee biedt Tytane EPDM de mogelijkheid om schoon, veilig en snel een duurzaam dak te plaatsen. Tytane EPDM membranen (EPDM dakbedekking) hebben een standaard dikte van 1,30mm .Desgewenst zijn deze uiteraard leverbaar in diverse andere diktes. Op Tytane EPDM dakbedekking zit een productgarantie van 15 jaar. Dankzij de vulcanisatie-methode hebben de overlapverbindingen van Tytane EPDM dakbedekking een optimale sterkte en waterdichtheid. Het duurzame karakter en de gunstigemilieubelastingfactor van Tytane EPDM maken deze dakbedekking dan ook bij uitstek geschikt voor toepassing onder bijvoorbeeld groendaken.

Alle producten van
Tytane