Montage en plaatsing verzorgd door NuBuiten

hello banner background image

Jarenlange ervaring in monteren en plaatsen

Onze expertise zorgt ervoor dat jouw project op de best mogelijke manier geplaatst en gemonteerd wordt. Ben je geïnteresseerd in onze montageservice? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak te maken, waarbij we graag de mogelijkheden met je bespreken. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw droomproject!

Maak een afspraak
Onze werkwijze - Montageservice

1.

Adviesgesprek

Voor het zover is, is er de mogelijkheid om met een adviseur jouw wensen te bespreken. We kijken dan samen naar de mogelijkheden, zodat jij precies weet wat er wel en niet kan. Je kunt hier een afspraak maken met één van onze adviseurs!

2.

Offerte

Naar aanleiding van het gesprek krijg je een offerte. Hierin staat ook een indicatie voor de montagekosten. Mocht het nodig zijn, kunnen wij ook ter plaatse komen om de overkapping in te meten. 

3.

Montage

Dan is het tijd voor de montage. Ons team zal de komende dagen het project realiteit maken in jouw tuin. Benieuwd naar hoe zo’n dag van een monteur eruit ziet? Je leest het in deze blog!

Wil jij je overkapping op maat laten maken?

Dat is mogelijk! Naast montage is het ook mogelijk om maatwerk aan te schaffen. 
Ben je geïnteresseerd in maatwerk? Klik dan op de knop hieronder om een afspraak te maken, waarbij we graag de mogelijkheden met je bespreken. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw droomproject!

Maak een afspraak
Onze werkwijze -
Maatwerk

1.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek in ons Experience Center doe je ideeën op en ontdek je hoe jouw project werkelijkheid kan worden.

2.

Ontvang het materiaal

Na je afspraak ontvang je een offerte en eventueel aanvullende informatie van je project. 

3.

Realiseer je project

Of je nu je project laat plaatsen door NuBuiten of dat je zelf aan de slag gaat, wij zijn er voor je!

Zelf je buitenverblijf monteren?
Wij helpen je graag met ons advies!

Als je graag zelf de montage van je buitenverblijf wilt doen, staan wij voor je klaar met handige tips! Verken onze uitgebreide collectie blogs met deskundig advies en praktische tips, zodat je met vol vertrouwen aan de slag kunt. 

Montage tips