Door mediaspecialist Britt, laatst gewijzigd: 6 oktober 2021

Een dag uit het leven van montageteam

NIEUW ITEM: Elke maand volgen we één van de NuBuiten gezichten voor een dag. Deze maand volgen we een monteur uit het montage team! De mannen zijn in totaal met z’n vieren en werken altijd in duo’s samen. Lees hier hoe de dag van een monteur eruitziet…

 06:00 uur

Het alarm gaat af en dat betekent dat er een nieuwe dag begonnen is! De wekker gaat om 06:00 uur zodat ik op tijd bij de klant thuis ben. Ik zorg voor een lekker ontbijt en een stevige bak koffie, want ik moet straks naar een klant in Veenendaal.  

 06:30 uur

De motor van de NuBuiten bus draait en ondertussen ik stel mijn navigatie in op het adres van de klant. Doordat ik op tijd van huis vertrek, weet ik zeker dat ik op tijd ben! Je weet het nooit met de files in ons land…  

 08:15 uur

Keurig op tijd ben ik gearriveerd bij onze klant. Mijn collega was iets eerder gearriveerd dan ik, maar die heeft even op mij gewacht. We werken elke dag in duo’s, want veiligheid staat bovenaan. We helpen en ondersteunen elkaar zodat gevaarlijke situaties niet kunnen ontstaan.  

We lopen door de voortuin heen en we zien de benodigde materialen al klaarliggen. Dat is erg fijn, want zo kunnen wij in de ochtend direct beginnen. We hoeven dus niet alle materialen op de zaak op te halen, want het is al afgeleverd.

De deur gaat open en we ontmoeten de klant. We drinken met de klant een bak koffie en bespreken de wensen van de klant. Zodra de koffie op is, lopen we met de klant naar de geleverde materialen. Alles wordt nogmaals gecheckt zodat we niks missen tijdens de klus. 

 09:00 uur

De klant legt ons uit waar het project gebouwd moet worden. Het is erg belangrijk dat dit goed wordt besproken. Nu kunnen mijn collega en ik pas echt aan het werk! We gaan aan de slag en starten met de fundering van het project. 

 12:30 uur

Een goede lunch is essentieel, want in de middag gaan we beginnen met het bouwen van de basisconstructie. 

 13:00 uur

Het is ons gelukt om in de ochtend de fundering af te ronden en dus kunnen we starten met het bouwen van de basisconstructie. Er komt vorm in het project! Onze spierballen komen nu pas echt tevoorschijn, want de materialen zijn soms best zwaar.  

 16:00 uur

In de middag hebben we de basisconstructie bijna afgekregen, nog niet helemaal. Dit betekent dat we morgenochtend verder gaan waar we gebleven waren. We ruimen onze gereedschapsspullen op en bespreken nog wat details met de klant.   

 17:00 uur

De file valt gelukkig mee en dat betekent dat ik lekker op tijd thuis ben na een heerlijke werkdag. Het was een mooie dag met af en toe een zonnetje dat scheen. Morgen gaan we de basisconstructie afmaken en gaan we een aantal wanden plaatsen in de overkapping. Zin in!  

Wat maakt jouw werk leuk? 

“Het is superleuk dat je snel resultaat ziet in hetgene dat je oplevert, of dat nu een overkapping, tuinhuis of buitenverblijf is. Daarnaast maak je klanten blij met hun nieuwe tuinproject, dat geeft mij veel voldoening!”

Maak een afspraak met een productadviseur 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin? Kom eens langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en spreek met een product adviseur. 

Een afspraak maken
Verkoop