Door mediaspecialist Britt, laatst gewijzigd: 12 november 2021

NIEUW ITEM: Elke maand volgen we één van de NuBuiten gezichten voor een dag. Deze maand volgen we een productadviseur uit het verkoop team! De verkopers zijn dagelijks te vinden in de showroom. Lees hier hoe de dag van de productadviseur eruitziet…

 06:30 uur

Mijn dag start vandaag al voor 06:30 uur, een alarm heb ik niet meer nodig omdat mijn 4 maanden oude dochter dan toch al flink actief is. Ik start de dag met het geven van een flesje, in deze snelle start zorgen we er samen voor dat we naar werk kunnen en onze dochter naar de opvang gaat. 

 08:15 uur

Vandaag is het 8:15 uur dat ik op het werk ben aangekomen, na een frisse fietstocht warm ik me graag op aan kopje koffie. 

Ook de cafeïne is een welkome aanvulling om nog even extra wakker te worden. De computer wordt opgestart en ik open de mail. 

 08:30 uur

Om 8:30 uur komen de laatste collega’s binnen, we bespreken hoe de avond is verlopen en starten rustig op.

Mijn mailbox is volgestroomd met reacties van klanten, ook de andere mails loop ik door om overzicht te krijgen en prioriteiten te geven. 

 09:00 uur

De telefoon staat open en de eerste klanten weten ons te vinden, ik heb voor mezelf duidelijk wat ik deze dag gedaan wil hebben door de mail te hebben gecheckt. 

In de loop van ochtend ben ik gebeld door een klant om de lopende offerte te bespreken, dit kan en plan ik in voor ’s middags. 

 10:30 uur

Klanten zijn oriënterend op zoek en lopen door de showroom, na een begroeting geven ze aan advies nodig te hebben, zelf heb ik een afspraak staan waardoor ik niet de tijd vrij kan maken maar mijn collega helpt ze graag! 

 11:00 uur

De afspraak die ik had verwacht is iets later dan verwacht, de file op de snelweg heeft voor wat vertraging gezorgd. Natuurlijk zorg ik voor een lekkere kop koffie voor we het gesprek in gaan. 

Het gesprek volgt. Voor mij is  het duidelijk wat de klant zoekt en ik stel een pakket samen, deze klant heeft nog even tijd nodig, logisch want het is een flink bedrag, ik stuur de offerte toe. 

 12:00 uur

Tijd voor een lunchbreak, een lekker hapje mag natuurlijk niet ontbreken maar ook de ontspanning is nodig. Hiervoor speel ik graag een potje tafelvoetbal of tafeltennis.

 14:30 uur

De klant die ik vanmorgen aan de telefoon had is gearriveerd, ook hij krijgt een lekkere cappuccino en we kijken samen zijn offerte door en bespreken de mogelijkheden. 

We hebben een compleet pakket en kunnen een prijs afspreken, nog even thuis overleggen en dan mag de offerte besteld worden, leuk! 

 17:00 uur

Rond 17:00 uur maak ik het laatste werk af, wat niet is gelukt vandaag schuif ik door naar morgen. Eenmaal thuis gaan we lekker eten en weer voorbereiden voor een nieuwe dag. 

Vandaag was een leuke dag, gaat dat morgen weer zo zijn? Ik denk van wel! 

Maak een afspraak met een productadviseur 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin? Kom eens langs in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en spreek met een product adviseur. 

Een afspraak maken
Verkoop