Geplaatst op 22-12-2018

Veelzijdig, strak en tijdloos; dat is een accurate omschrijving van U-elementen. Door de natuurlijke kleur en het verfijnde materiaal, past een U-element vrijwel bij elke tuin. De doeleinden en variaties met U-elementen zijn er ruimschoots. Graag geven wij jou een kijkje in een greep uit de mogelijkheden met U-elementen!

1. Stijlvolle trap

Heb je wat hoogte die je moet overbruggen in je tuin? Plaats elementen naast en op elkaar om een strakke en eenvoudige trap te maken.

2. Eenvoudige buitenkeuken

Een buitenkeuken is ideaal, maar wellicht is je budget niet toereikend genoeg voor een volledig model. Met U-elementen kun je op een betaalbare en snelle manier toch een leuk plekje creëren in je tuin.

3. Functionele bloemenborder

Een stevige omheining voor je plantenbak kan gerealiseerd worden door verschillende elementen naast elkaar te plaatsen. Op deze manier zitten je bloemen en planten stevig op hun plek en wordt het geheel strak afgewerkt.

4. Functioneel zitbankje

Even wat extra zit-mogelijkheid creëren in je tuin? Plaats blokken dan naast elkaar en op een snelle manier ontstaat er een strak tuinmeubel. In de bankjes kun je nog dingen opslaan, zoals manden, hout en gereedschap. Leg wat kussens bovenop om het comfort én het uiterlijk te verbeteren!

5. Houten zitvlak

Door een houten plank aan de bovenkant van het gecreëerde bankje te bevestigen, ontstaat er direct een strak en compleet uiterlijk. Laat de kleuren van de houten plank bovenop terugkomen in opgeslagen hout in de onderkant en het wordt één geheel!

6. Grote plantenbak

Heb je veel ruimte die je wenst op te vullen? Kies er dan voor om de U-elementen te plaatsen als een grote plantenbak. Dit geeft een klassieke en unieke uitstraling aan jouw tuin!

7. Natuurlijke houtopslag

Extra opslag voor hout is in de koude wintermaanden zeker geen overbodige luxe. In de zomer geeft de opslag in een tuin een warme en natuurlijke uitstraling. Kies er dus voor om hout op te slaan in U-elementen als je behoefte hebt aan een functionele en strakke opslag die gemakkelijk te veranderen is als je de vorm van het geheel zat bent.

8. Degelijke vijver

Geef een natuurlijke en sfeervolle uitstraling aan je tuin en maak een degelijke vijver! Op de randen kun je heerlijk zitten en er onstaat een stevige constructie die het water tegenhoudt. Daarnaast heb je absoluut een unieke vijver!

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met U-elementen? Ontdek hier ons assortiment!