Geplaatst op 21-10-2018

De Tuinen van Appeltern en NuBuiten hebben de handen ineengeslagen en zijn een mooie samenwerking aangegaan! Als webshop zijnde is het soms lastig om de klant een échte ervaring te geven, omdat het grotendeel zich online afspeelt. Aan de andere kant had de Tuinen van Appeltern te maken met het minder gemakkelijk aantrekken van nieuwe bezoekers;  

Het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

De Tuinen van Appeltern is dé locatie om inspiratie op te doen en te genieten van een heerlijk dagje in de buitenlucht. Tijdens alle seizoenen kun je je laten verrassen door al het moois dat te zien is. Wandel op je eigen tempo rond in de ruim 200 inspiratietuinen en geniet van alles dat je zintuigen prikkelt. Doe inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek de natuur! 

Unieke samenwerking

Er is een mooie samenwerking tot stand gekomen! NuBuiten biedt de klant de mogelijkheid om de Tuinen van Appeltern te bezoeken en deelt gratis kaartjes uit. Bij een bestelling ter waarde van minimaal €500,-, ontvang je 2 toegangskaarten voor het inspiratiepark. Daarnaast ontvang je een tegoedbon om te kunnen genieten van een heerlijke kop koffie met een stuk gebak! Het is ook mogelijk om eerst rond te wandelen in de tuinen en daarna de bestelling te plaatsen. Dit kan door het bonnetje te bewaren, dan krijg je het bedrag van 2 standaardtickets terug!

Wil je meer informatie over het grootste inspiratiepark van Nederland? Bezoek dan direct de website!