Gepubliceerd op 18-11-2018

Koop nu vóór 2019 en voorkom een prijsverhoging van 7-12%!

Heb jij de overkapping van je dromen gevonden? Dat is goed nieuws! Graag willen wij jou erop attenderen dat NuBuiten zeer scherpe prijzen hanteert, maar dat wij wel afhankelijk zijn van veranderingen in de markt. De voorspelling voor 2019 is dat de prijzen van hout fors zullen stijgen, meer over dit onderwerp én onze oplossing lees je hier.

Forse prijsstijging in 2019

Voor 2019 wordt er een stijging in de prijs van hout verwacht. Uiteraard streven wij ernaar om de nadelige gevolgen hiervan voor jou beperkt te houden. Echter dienen wij als bedrijf wel mee te bewegen en zijn prijsveranderingen onoverkomelijk, maar hiervoor hebben wij een goede oplossing bedacht!

Bestel nu, geniet later

Om jou een extra stukje service te bieden, is het mogelijk om producten vooruit te bestellen voor de huidige prijs. Je kunt dus nu je favoriete buitenverblijf bestellen en deze in pas in het nieuwe jaar ontvangen. Dat is nog eens fijn!

Het proces

Heb je het product dat je wenst te bestellen gevonden? Plaats deze dan in je winkelmandje en doorloop de aangegeven stappen. Vul in het opmerkingenveld in dat je je bestelling wenst te ontvangen in 2019 en wij zullen jouw product pas verzenden zodra jij er klaar voor bent!

Scherpe prijzen en extra korting

Met veel geluk hebben wij een groot aantal producten tegen goede prijzen in kunnen kopen bij onze leveranciers, waardoor wij ze aan jou kunnen aanbieden voor de allerscherpste prijs! Bovendien wordt er over veel producten nog een additionele korting verrekend en vind je bij ons dus de beste prijs mogelijk.

Bij verdere vragen over het vooruitbestellen staat onze klantenservice voor jou klaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment buitenverblijven? Ontdek het hier!