Gepubliceerd op 14-11-2018

Zit je eraan te denken om een nieuwe overkapping te plaatsen? Dan heb je geluk, want er zijn steeds meer mogelijkheden! Momenteel is het trendy om een overkapping in een gewenste kleur te laten spuiten. Op deze manier krijgt jouw tuin een unieke uitstraling én wordt de overkapping de eyecatcher.  Bij deze techniek wordt er een coating aangebracht op de wanddelen. 

Tijdloos genieten

Een overkapping is de ideale plek om lekker te loungen, te dineren, te borrelen, te barbecueën, te relaxen of om simpelweg je spullen droog op te kunnen bergen. Het maakt niet uit of je beschikt over een grote of kleine tuin, voor ieder formaat hebben wij een passende overkapping waardoor jij heerlijk kunt genieten in je tuin!

Speciale coating

Onze overkappingen worden behandeld met een speciale coating, veelal betreft dit Drywood Woodstain. Dit is een kwalitatieve en professionele verf met veel voordelen. Het product is watergedragen, semi-filmvormend en transparant en staat bekend als een ideaal houtbeschermingsproduct. Deze verf kan diep doordringen in het hout, waardoor het product van binnenuit bescherming biedt. Door te kiezen voor een gespoten overkapping, wordt de levensduur van jouw favoriete plekje aanzienelijk verlengd. Naast een prachtig uiterlijk, zorgt een coating dus ook voor een langere levensduur. Ideaal dus! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment buitenverblijven? Ontdek het hier!